Gânduri și trăiri

Summer on my mind

. HAPPINESS

We waste most of the time,

trying to find that one thing we all desire,

happiness.

But what we all do not know is,

happiness lies in everything,

even the littlest things.

Hapiness lies in a beautiful day,

where the sun is up,

and the sky is in a shade of blue.

Happiness lies in the people we love,

a lover,

a friend,

a family member.

Happiness lies in a good cup of coffee,

and a friend we share lovely conversations with.

Happiness lies in wonderful moments,

Happiness lies in music,

the ones we dance and sing along to.

Happiness lies in someone’s laughter,

and a smile so bright,

it shines one’s heart.

Happiness lies in everything surrounding us.

Tangerine

Recent m-am îndrăgostit de poezie și am realizat cât de greu e să scrii ceva creativ și totuși ce ușor e să faci asta. Latura artistică nu a dominat niciodată în cazul meu. Deși mai mereu am idei drăguțe, nu pot să spun că am scris vreodată ceva foarte creativ, ceva care să ajungă la cititor si să îl transpună într-un sentiment sau o stare anume. Deși sunt o visătoare de fel, niciodată nu am reușit să mă detașez cu adevărat de realitate și să scriu ceva cu totul wow. Până recent. Când am scris o poezie. Nu, nu e cea de mai sus.

Nu de mult am fost la un workshop de CREATIVE WRITING cu Tara Skurtuunde am reușit să scriu acea poezie de care ziceam. Și am realizat că nu e atât de greu să fii creativ sau să transmiți o stare aparte, trebuie doar să fii dispus să îți arăți vulnerabilitateaTrebuie să fii explicit în ceea ce scrii, să intri în detalii, să lași imaginația să intervină. Să fii spontan și să scrii exact ce simți. Și să faci toate astea, e cel mai greu. Pentru că nimeni nu vrea să fie vulnerabil, nimeni nu vrea să arate cu adevărat cum și ce simte.

Mereu am admirat persoanele din online care SCRIU CU ADEVĂRAT. Care reușesc să treaca dincolo de un ecran și să transmită ceva cu adevărat. Un exemplu foarte fain e Diana Rogo, care mereu are un text impecabil care reușeste să te transpună exact în momentul descris de ea, reușind să faci corelație între acel moment și o experiență asemănătoare de care ai avut parte. Nu știu cum face, cum îi vin asemenea idei, însă știu că secretul ei constă in vulnerabilitatea de a fi sinceră cu cei care o citesc, de a-și expune sentimentele fără a-i fi frică că asta o face mai ”weak”.

Și mai cred că e foarte greu să transformi o banală întâmplare din viața ta în artă. E foarte greu să faci ceva din nimic, dar abia atunci când reușești să faci asta descoperi că nu există limite și că poți mereu mai mult.

Căutând o poezie pe care să o scriu în introducerea acestui articol, am observat că majoritatea poeziilor se nasc din momete care ne schimbă cursul vieții într-un mod sau altul, momente de cumpănă, momente în care suferița dă naștere artei. But that does not feel right. De ce nu scriem despre momentele care ne bucură? De ce nu scriem despre lucrurile banale care ne fac ziua mai frumoasă? De ce nu ne concentrăm puțin asupra acestor momente din viața noastră și de ce le tratăm cu atâta indiferență? E foarte ușor să fim și să ne simțim fericiți, dar e foarte complicat să ne antrenăm mintea să ne permită asta.

Si pentru că e Iunie iar, luna mea favorită, luna în care m-am născut, m-am gândit să las aici un articol scris anul trecut pe vremea asta care îmi dă o stare de bucurie: De ce iubesc vara? .

Cei de la NA-KD.com s-au gândit să-mi ofere câteva chestii drăguțe de vară, printre care și această rochiță super lejeră pe care o găsiți aici: COAT DRESS- PETROL. Eu am mărimea small-medium. Dacă îți dorești să plasezi o comandă la ei pe site, nu uita să folosești codul meu pentru a avea 20% reducere: GIANINAX20.

Îți urez un 1 Iunie fericit și nu uita, vara asta do more, be more!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *