Gânduri și trăiri

nuMAI ganduri pozitive

E mai. Florar. Adica totul e MAI colorat. MAIplin de viata. MAIfrumos.

Tu ce ai MAI schimba la tine in aceasta luna? Ce ai MAI vrea sa realizezi?

In mai eu vreau sa fac totul. Vreau sa fiu MAI buna. Vreau sa fac MAI multe. Vreau sa am MAI mult timp pentru a face ceea ce imi place. Vreau sa muncesc MAI mult pentru indeplinirea visurilor si atingerea telurilor propuse. Vreau sa invat MAImult. Sa citesc MAI mult. Sa fac tot posibilul sa MAI fiu, in continuare, o persoana pozitiva.

Pentru ca gandurile sunt cele care ne ghideaza prin viata. Ele ne influenteaza starea si viziunea foarte mult. De cand sunt o persoana pozitiva, care priveste mereu partea plina a paharului, am avut parte doar de momente frumoase. Practic, mi s-a schimbat viata. Cand ma aflu intr-un impas, sau simt ca nimic nu e la locul lui, iau o gura de aer si ma gandesc daca ceea ce se intampla e atat de important incat sa ii permit sa-mi schimbe atat de mult starea. Si daca vei face la fel, vei observa ca nimic nu e mai presus decat fericirea ta. Iar fericirea depinde de cele mai multe ori de viziunea ta si gandurile tale.

Cred cu tarie ca aspiratia cea mai inalta a omului e fericirea.

Indiferent ce inseamna ea pentru fiecare. Si tot noi suntem cei care stam in calea fericirii noastre. Si tot noi suntem cei care ne agatam fericirea de lucruri temporare sau lucruri materiale, superficiale. Dar mai era o vorba care zicea ca daca nu stii ce inseamna suferinta, nu vei sti nici ce inseamna fericirea suprema. Poate ca e asa. Dar daca e, aleg sa fiu fericita toata viata mea, decat sa aleg un moment suprem de fericire.

Am realizat ca fericirea nu vine si pleaca pentru ca asa trebuie. Noi o gonim. Pentru ca noi permitem suferintei sa isi faca loc in mintea noastra prin intermediu gandirii pe care o avem. Si fericirea nici nu vine. Actually, nici nu cred ca pleaca. Cred ca pur si simplu ea e mereu acolo, doar ca noi reusim, de cele mai multe ori sa o umbrim prin gandurile rele pe care le avem si sentimentele negative.

Fericirea nu inseamna sa ai o viata…(insereaza aici o culoare care iti place). Fericirea nu inseamna sa nu te lovesti de momente neplacute. De momente care par ca te distrug si te rup in bucatele. Fericirea inseamna depasirea acestor momente prin intermediul unei gadiri optimiste, care spera la mai bine, la “vindecare”. Alege sa privesti lucrurile altfel, macar odata si vei observa cum fericirea nu va mai fi un moment. Fericirea va fi ceva constant. Un mod de viata.

Alege ca in MAI sa fii MAI pozitiv, MAI optimist si MAI plin de viata. Astfel vei avea parte nuMAI de lucruri bune si momente frumoase.

Fii MAI fericit!

Si nu doar! Fii MAI recunoscator pentru toate lucrurile si momentele din viata ta. Fii MAI darnic. Daruieste-le celor din jur din timpul tau, durieste-le bunatate, sfaturi. Daruieste iubire! Fii MAI sincer cu tine, dar si cu cei din jur. Fii MAI om! Fii MAI determinat si motivat ca niciodata! Fii MAI! Pentru ca e mai…

Ps. BE MORE, DO MORE!

img_76450a602e430eebb8b25db018eb78a67be4

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *