Mind & Body

Be different!

Traim intr-o lume in care negativismul si tristetea se raspandesc tot mai repede si tot mai mult. Uitam sa ne bucuram de micile placeri care ne fac viata mai frumoasa si uitam sa profitam de fiecare clipa din plin. Ne plangem mereu, desi tot ceea ce facem este un mare nimic. Ne plangem de lipsa timpului, cand, de fapt ne ocupam timpul facand nimic. Nu stim sa fim eficienti si ne simtim mereu obositi si “terminati” fizic si psihic. Cam asa traim noi.

Si totul se datoreaza modului nostru de gandire!

De ce nu esti TU cel diferit de aceasta multime?

De ce nu zambesti mai des si de ce lasi ziua de luni sa fie cel mai mare dusman al tau? Aceasta perceptie in care ne inducem ideea ca ziua de luni ar fi cel mai mare inamic si cea mai grea zi a saptamanii e atat de gresita… De ce nu vedem partea pozitiva? De ce nu vedem ziua de luni ca pe o zi predestinata lucrurilor marete? O zi in care o putem lua de la inceput… un inceput fresh, puteri noi si baterii incarcate. Eu asa vad ziua de luni, ca fiind cea mai importanta zi a saptamanii. Mereu cand ma trezesc intr-o dimineata de luni imi propun sa fac din acea luni, cea mai buna luni. Astfel imi umplu mintea cu pozitivitate si reusesc sa-mi transform ziua dintr-o povara intr-o oportunitate.

Cand toata lumea e pesimista, de ce nu esti tu cel optimist?

Uneori si eu sunt pasiva cand vine vorba de anumite situatii, daaar foarte rar pesimista. Si decat pesimist, mai bine spui un “Ce-o fi o fi!”. Dar mereu prefer sa vad partea plina a paharului. Mereu sunt optimista si cred ca intr-un final tot ce e rau se termina. Cred in happy endings si nu mi-e rusine sa o spun, iar intr-o lume in care toata lume vede jumatatea goala a paharului, eu de ce sa fiu la fel? Orice esec trebuie privit ca pe o invatatura sau ca pe ceva predestinat sa contribuie la formarea noastra. Iar daca nu am avea parte de experiente neplacute, nu am reusi niciodata sa ne dezvoltam sau sa ne cunoastem cu adevarat. Si mai cred ca ceea ce transmitem in univers, atragem. Asa ca fii pozitiv ca viata ta sa fie plina de lucruri bune.

Fa zilnic ceva pentru dezvoltarea ta personala!

Cand ai iesit ultima data din zona ta de confort? Cand ai facut ceva care te-a apropiat de persoana care iti doresti sa fii/ sa devii? Zilele astea e “in trend” treaba cu “goals-urile” si pe hartie toti ne dorim muuuulte lucruri. Toti vrem sa avem un corp perfect la vara. Toti vrem sa citim mai mult anul acesta. Toti vrem sa avem o viata sanatoasa. Si majoritatea uitam ca vrem toata acestea. De ce nu te separi tu de aceasta majoritate? Fii tu cel care pune in practica tot ce are in minte! Fa zilnic ceva care te apropie de telurile propuse! Munceste, persevereaza si nu renunta niciodata la ceea ce iti doresti cu adevarat!

 Just BE DIFFERENT! 

lovegianniversace

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *