Gânduri și trăiri

Ai incredere in unicitatea ta!

De ce suntem creati, ca oameni, sa ne bucuram mai mult de lucrurile materiale? De ce suntem creati atat de defecti si de ce nu stim sa ne iubim pe noi insine?

A invata sa te iubesti pe tine, cu defecte, cu greseli, cu kilograme in plus si cu O FATA PATRATA, e foarte greu. Si tine de increderea in sine. Mereu suntem interesati de ceea ce cred altii despre noi. Dar de ce ne cream propriul univers in jurul altora? De ce ne limitam fericirea si o facem dependenta de parerea altor persoane?

Stateam si ma gandeam ce lucru bun am facut pentru mine anul acesta…. Si sincer, nu mi-a trebuit mult sa realizez ca anul acesta a fost despre dezvoltarea mea pe plan spiritual. Am reusit sa-mi depasesc barierele si sa-mi impun anumite conditii. Am reusit sa-mi dezvolt gandirea si personalitatea. Totul a pornit de la faptul ca am inceput sa vad ceva bun in defectele mele. Asa am inceput sa ma iubesc si sa realizez ca infatisarea e o iluzie la care societatea i-a atribuit un standard. E bine sa fim in forma, e bine sa avem un corp sculptat si sa ne dorim sa aratam bine atat pentru noi cat si pentru sanatatea noastra, dar cel mai important e sa invatam sa ne iubim propria persoana.

Trebuie sa fim mereu multumiti cu ceea ce avem in timp ce muncim pentru mai mult. Trebuie sa fim fericiti pentru fiecare moment, pentru fiecare clipa, pentru ca tot ceea ce facem ne dezvolta ca persoane si tot ceea ce ne dorim ne motiveaza sa continuam. Trebuie sa ne iubim defectele, pentru ca atunci cand stii sa fii fericit si sa nu arati complexat de infatisarea ta, acest lucru il vei reflecta. Gandeste-te doar la simplul fapt ca in momentul in care nu te iubesti incetezi sa te dezvolti. E atat de plictisitor sa fii inconjurat de asemenea oameni. E atat de lipsit de orice motivatie si inspiratie. Pur si simplu ramai blocat la un standard impus de societatea contemporana si incetezi sa traiesti viata ta la potential maxim.

Ai defecte? Ele te fac speciala!

Am reusit sa cunosc oameni care mi-au apreciat fata mea patrata mai mult decat o faceam eu. Da, suna ciudat,dar ma simteam foarte complexata de aspectul fetei mele. Si nu neaparat motivul ca au fost oameni care mi-au reamintit ca am o fata speciala m-a facut sa fiu multumita. Ci pur si simplu am incercat sa vad un lucru bun in aceasta situatie, am invatat sa ma apreciez asa cum sunt. Am dobandit incredere in mine si de aceea sunt mai fericita si mai implinita cu propria persoana.

Am invatat sa iubesc linistea, sa iubesc oamenii buni, sa fiu o persoana deschisa si intelegatoare. Desi la egoism mai am putin de muncit, incerc sa fiu o persoana buna si pozitiva si sa inteleg oamenii mai mult.Cand vom invata sa ne acceptam pe noi, vom invata sa ii acceptam si pe cei de langa noi.
Anul acesta a fost foarte mult despre mine, despre descoperirea persoanei mele, despre a invata sa ma iubesc pe mine si despre dezvoltare. Anul acesta a fost trait intens de catre mine. Cand spun intens, ma refer la o intensitate spirituala care m-a facut sa contemplez asupra personalitatii mele.

Sfatul meu: Ai incredere in tine! Defectele tale te fac special! Oamenii nu fac nimic pentru tine deci vorbele lor nu merita atentia ta! Incerca sa vezi binele in orice situatie si incearca mereu sa te dezvolti.

Intrebarea mea e: TU CE AI FACUT BUN ANUL ACESTA PENTRU TINE? Incearca sa iti raspunzi, iar daca raspunsul nu te multumeste, nu lasa ca urmatorul an sa fie la fel!

Le multumesc Corinei Mendea(make-up) si Simonei Moca (hair) pentru ca recent, au facut ca fata mea patrata sa arate genial !😂 Puteti vedea mai jos cateva cadre de la deschiderea salonului Beauty Concept Studio.

Fotograf: Kiny Angel

kinyangel-photography-84kinyangel-photography-108kinyangel-photography-111kinyangel-photography-164

kinyangel-photography-146kinyangel-photography-180kinyangel-photography-140kinyangel-photography-202

logomakr_5be5pd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *