About me

Pentru cei care nu mă cunosc și doriți să o faceți rapid, pe scurt, să vă faceți o părere dacă merită investiția de timp în a citi ce scriu sau împărtășesc cu voi, oamenii din jurul meu, în orice fel, vă las atașat mai jos CV-ul meu:

            Ideea este că tot ceea ce fac aici e mult mai complex decât acele highlights din CV care mă recomandă într-un anumit domeniu. Parcursul până în acest punct a fost unul amplu și divers, însă îmi doresc la rândul meu ca tot acest parcurs să genereze ceva în urma lui. 

            Ceea ce am făcut până în prezent a fost o investiție multilaterală de resurse pentru a-mi lărgi perspectiva, specific in domeniul Științei și mai precis al nutriției, dar nu numai, astfel reușind să ajung la un echilibru mult dorit, care deși nu va atinge niciodată perfecțiunea, mă face să avansez tot mai mult, într-un timp cât mai scurt.

          Aducând în discuție și simplitatea, îmi place să mă consider un om modest, încojurat de oameni faini și părinți care mă susțin și pot să spun că una dintre cele mai mari plăceri e să mănânc zmeură și cireșe din grădina de acasă. Iubesc liniștea și natura.

            În concluzie, scriu din pasiune și datorită aceluiași drive pe care l-am avut când am făcut tot ceea ce reflectă în prezent CV-ul atașat mai sus.

            Sper ca interacțiunea ta cu mine să fie pe atât de plăcută pe cât e de plăcut pentru mine să scriu ceva pe blog. Îmi doresc să ne vedem cât mai des și să facem cât mai multe lucruri frumoase împreună!

DO MORE, BE MORE!

Gianina Avram

gianinaavramgma@gmail.com