Gânduri și trăiri

2017 to-do list

2016 s-a terminat in graba, abia apucand sa-mi iau ramas bun. Daaaaar, pot sa declar aici, in scris, si sa va marturisesc si voua ca, pentru mine, a fost cel mai productiv an de pana acum. Acestea fiind zise, imi propun ca incepand de acum, la fiecare sfarsit de an sa pot spune acelasi lucru. Astfel, am asteptari mari de la mine in acest an.

Forte proaspete, nu? Planuri noi, huh?

Niciodata nu am fost adepta asteptarii zilei de luni sau a unui nou an pentru a incepe ceva, dar parca un inceput de an iti ofera un boost de energie si te trezesti ca esti capabil sa faci imposibilul(Si totusi, iata-ma intr-o zi de luni postand primul articol din acest an). Cam asa ma simt acum. I AM SO READY FOR YOU, 2017! Vreau sa fac, sa invat, sa ma dezvolt si parca le vreau pe toate acum. Vreau sa traiesc fiecare clipa intens si sa nu ma las influentata negativ de nimeni. Daca am invatat ceva in anul ce tocmai ne-a parasit a fost faptul ca daca tu nu te iubesti pe tine, nimeni nu o va face. De aceea renunt la a-mi pasa de ceea ce cred altii despre mine.


New year, new plans, new dreams, same me.

Anul acesta voi fi un om care va actiona. Am inceput de anul trecut acest lucru si am avut doar de castigat. Voi face orice ma va ajuta in dezvoltarea mea ca om. Sunt pregatita pentru tot ce ma asteapta: bac, admitere, facultate. Sunt pregatita sa cunosc, sa vad si sa invat. Sunt pregatita sa-mi fac noi amici, noi amintiri si sa ma reinnoiesc pe mine.

M-am decis sa fac tot ceea ce fac cu pasiune.

Voi scrie doar despre ceea ce ma reprezinta. Vreau sa inspir pozitivitate, vreau sa motivez oameni sa se apuce de sport si sa nu se dea batuti niciodata. Indiferent de visul lor. Vreau ca anul acesta sa-mi stabilesc teluri greu de atins pentru ca doar astfel ma voi dezvolta.

64cf78b89102a3a1676303cfceb247d4

Anul acesta voi fi mai muncitoare.

Voi intelege ca nu pot obtine nimic fara munca. Voi invata ca ceea ce se obtine usor, se pierde la fel de usor. Anul acesta nu ma voi da batuta si nu voi renunta la visele mele. Anul acesta, mai mult ca niciodata, vreau sa nu-mi pierd increderea in mine. Vreau ca atunci cand imi voi pierde motivatia, sa imi reamintesc de ce fac ceea ce fac. Vreau ca momentele grele sa ma invete lectii si sa ma ajute sa ma dezvolt ca persoana.


Printre cele mai mari dorinte, insa, este aceea de a nu te pierde pe tine.

Vreau ca tu sa-mi fii alaturi la fiecare pas. Poate azi nu reusesc sa te inspir cu nimic, dar te rog ramai aici. Promit sa ma revansez. Si mai vreau sa te sfatuiesc ceva. Nu iti pierde niciodata increderea in tine! Incearca sa fii pozitiv pentru ca doar asa vei reusi! Lupta pentru ceea ce ti se cuvine: un vis, un om, o dorinta. Fii mai bun si impartaseste-le si celor ce n-au din bucuria vietii. Si stiu ca pare cliseic, dar urmeaza-ti visele!


One more thing… nu uita sa fii fericit!

Zambeste mai mult! Razi mai mult! Bucura-te de fiecare moment si traieste fiecare clipa la intensitate maxima. Fii mai creativ! Fericirea ne-o cream noi. Suntem mereu responsabili pentru fericirea noastra si mereu vom avea de ales modul in care privim lucrurile. Fii pozitiv!

c5bf71b690a726fa11512c46d90ed68f

Deci? Ai de gand sa faci ceva pentru tine anul acesta? Care sunt țelurile tale?

lovegianniversace

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *