Sfatul dieteticianului

1 iunie altfel | Recomandări de la specialiști: NUTRIȚIE, SPORT, GĂTIT și PSIHOLOGIE

Durata lecturării: 8-10 minute

Salut, dragilor!

Mă bucur mult că ați ales să deschideți acest articol, iar eu și colegii mei vă suntem recunoscători tuturor că sunteți aici! Înainte de toate, vă invit să dați un SHARE acestui articol și de ce nu, să vă abonați prin email pentru a fi la curent cu informațiile pe care le scriu aici pentru voi.

Poate sună ciudat toate aceste cuvinte în scris, dar ne dorim să celebrăm puțin altfel ziua de 1 Iunie. De aceea, am creat niște imagini plăcute vizual cu câte un sfat a mai multor specialiști în nutriție, sport, psihologie și gătit care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții voastre și a celor din jur, implicit a celor mici.

Articolul este destinat în special copiilor, fiind ziua lor, și părinților, însă cu siguranță poate fi o lectură plăcută pentru toată lumea care își dorește să investească în propria sănătate! Ultimele imagini sunt destinate cu precădere tinerilor și adolescenților. E important să acordăm atenție sănătății familiei noastre și să ne preocupe alimentația copiilor și e la fel de important să ne informăm din surse corespunzătoare sau să cerem ajutorul specialiștilor. De aceea, mi-am dorit să vin în fața voastră cu un astfel de articol, aducând informația specialiștilor mai aproape de voi, pusă în ilustrații cu un fir narativ, care să vă facă lectura ușoară.

E o lectură puțin lungă, dar la sfârșit cu siguranță veți ajunge să credeți în puterea exemplului, să vă preocupe sănătatea familiei și a copiilor și să rămâneți cu lucruri practice pe care să le puteți aplica în viața voastră.

La mulți ani, copii!

Să facem cunoștință cu specialiștii!

Nu ezitați să dați click pe numele specialistului, asta dacă doriți să intrați în contact cu ei sau să le urmăriți activitate (ceea ce vă garantez că merită)!

Nutriție

Sport

Psihologie

Gătit

Ce ne recomandă aceștia:

Sfatul Specialistului: Simona Vacariu, Nutriționist-Dietetician
Sfatul Specialistului: Larisa Rusu, Nutriționist-Dietetician
Sfatul Specialistului: Gianina Avram, Antrenor Aerobic Fitness, studentă Nutriție și Dietetică

Ce putem găti împreună cu cei mici?

Sfatul Specialistului: Diana Plămadă, Nutriționist-Dietetician
Sfatul Specialistului: Nicoleta Catargiu, foodblogger foodieopedia.ro

Pentru a face cumpărăturile mai distractive puteți organiza cu cei mici sesiuni de Treasure Hunt, să-i puneți să caute legume de o anumită culoare de exemplu ROȘU (ardei, roșie) sau MOV (varză, ceapă, vânătă). Implicați-i pe cei mici cât mai mult pentru a-i face să înțeleagă ce presupune procesul cumpărăturilor. Puneți-i să urmărească, de exemplu, ce produse sunt la raionul de lactate. Totul poate fi distractiv dacă suntem implicați cu adevărat în ceea ce facem, avem o atitudine pozitivă și suntem dornici să învățăm constant.

Sfatul Specialistului: Denisa Niță, Psihoterapeut
Sfatul Specialistului: Mihaela Vornicu, Psiholog Clinician, Psihoterapeut cbt
Sfatul Specialistului: Mihaela Vornicu, Psiholog Clinician, Psihoterapeut cbt
Sfatul Specialistului: Camelia Jolța, Profesor de Dans

Sfaturi pentru adolescenți și tineri: Paul Potora – Dietetician/Antrenor Personal și fondator Core – Personal Training and Nutrition

Sfatul Specialistului: Paul Potora – Dietetician/Antrenor Personal și fondator Core – Personal Training and Nutrition
Sfatul Specialistului: Paul Potora – Dietetician/Antrenor Personal și fondator Core – Personal Training and Nutrition

Dacă ați ajuns până aici și ați trecut prin toată lectura, sper că a fost una plăcută și vă mulțumesc! Sunt foarte recunoscătoare că împreună cu toți acești oameni am reușit să vin în fața voastră cu informație care vă poate fi de folos. Nu uitați să vă bucurați nu doar ce această zi, ci de fiecare zi în parte și să investiți mereu în educația proprie, dar și a celor din jur!

Mulțumim mult pentru atenția și timpul acordat!

#DomoreBemore

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *